Tele

„Eesti laulu“ saatejuht Jüri Pootsmann: ma ei kartnud kriitikat (6)

LISA KOMMENTAAR

Grüsse aus Deutschland 13. veebruar 2022, 14:35
Vaatasin Eesti Laulu kaugelt Kesk- Euroopast, olen vaimustatud. Jüri Pootsmann sai oma tööga väga hästi hakkama , samuti Maarja -Liis . Tuhat tervitust vòitjale , hoidsime talle pöialt . Nii vahva üritus + professionaalne . Edu Eestile Itaaaalias !
DEU Stefi ARM Drdgn poots jah trixs ok14. veebruar 2022, 00:22
Mida Kuradit Eesti hääletas Välja! Välja!!!! BOA MAO Tule eile meile Hääletas välja: Elina Nechajeva Best Cover Madonna Frozen!!! Juntindus soome keeli sest ainus kes julges ausad punktid anda oli: Lordy ise voc after Parim laul üldse see aasta oli Brandese ja Vanilla Ninja piistu pandud lugu: Waterfull aga kuna...Pilbre Samuel esituses see on ka ok Shut me down kahjuks kui rahvas tahab siis ta on selline taekwondoo mm ja muu sport kaob sest kölvart on putini sabarakk nii lihtne see ongi stefanismisusest kuigi armeenia on ilus aga mitte see stefan mulgi puder mida err kokku keeras fake!
Tavaline..12. veebruar 2022, 19:36
Sry. Erakordne,mitte ETAKORDNE!
Tavaline Eesti pihv12. veebruar 2022, 19:35
Mis mõttes see nii ERILISELT ETAKORDNE peaks olema, kui seal ka BSH on???? Ei saa aru!? Tavaline kodumaine naisterahvas, kes ots ib peikasid!! Saaks aru, kui seal viibiks mõni ERITI KUULUS välismaa laulja, aga pole ju! Sellisel juhul pole mingit erilist mõtet .
Mimm9. veebruar 2022, 21:29
Mulle ta ka väga meeldis, tundis end vabalt, ei olnud krampis ega ebalev, oskas kiirelt suhelda jne. Nagu oleks juba ammu seda tööd teinud.
😊😊😊😊😊12. veebruar 2022, 19:38
Esimesel päeval oli tukk liiga vastu pead, mingi võidega vist silutud. Aga muidu on täitsa lahe!!! Taukarile konkurent olemas!