OKKALINE TEEKOND: Walesi prints Charles ja tema ammune hingesugulane Camilla Parker Bowles abiellusid 9. aprillil 2005. aastal. Kuna paljud britid süüdistasid Diana ja Charlesi abielu karilejooksus siiski Camillat, anti pulmade eel teada, et tulevikus saab tema tiitliks printsess-abikaasa, mitte kuninganna-abikaasa. Elizabeth II äsjane toetusavaldus oma miniale mõjutab kindlasti ka avalikku arvamust, kuid tegelikult on Camilla aastatega saanud kuningliku pere täieõiguslikuks liikmeks.Foto: Vida Press
Inimesed
17. juuli 2022, 12:36

ÕL ARHIIV | CAMILLA 75: Inglismaa vihatuimast naisest saab kuninganna (1)

Pühapäeval tähistab 75. sünnipäeva prints Charlesi abikaasa, Cornwalli hertsoginna Camilla. Naine, keda on läbi aastate saatnud vastuoluline kuulsus. Milline on olnud hertsoginna tähelend ja suurimad skandaalid? Õhtuleht taasavaldab loo, mis ilmus esmakordselt 7. veebruaril 2022.

Päeval, mil Ühendkuningriigi kuningaks kroonitakse Elizabeth II vanim poeg Charles, asetatakse tema abikaasa Camilla pähe kuninganna ema kroon, mida ehib maailma kuulsaim briljant Koh-i-Noor. Walesi printsi armukesest, keda printsess Diana poolehoidjad on aastaid südamest vihanud, saab kuninganna.

Edasi lugemiseks: