Tele

PINGE KASVAB! Selgus „Eesti laulu“ finalistide esinemisjärjekord (5)

LISA KOMMENTAAR

New - Mexico 9. veebruar 2022, 09:00
Nechayeva laul ja esitus ( õhus rippumine ) , need ajad on möödas , samuti see rootslanna oma trupiga ( kanala ) . Stefan, lihtne esitus , mega hääl täilelikult midagi uut . Minu poolt talle 👍
mis puutub8. veebruar 2022, 10:38
Oti laulu, siis minu arvates pole tal hilja veel lugu lasta toon kuni 2 allapoole. siis tuleb esile ehk ka hääle omapära ja saab teha ka dünaamikat. praegu oli lausa valus vaadata kuidas pingutati viimaste nootide peal ja see hääle ilugi kadus. ja loomulikult ei saa ka olla miimika muud, kui valuline grimass, sest mulje jäi, nagu kohe hakkaks peas veresoon lõhkema. rohkem sellest laulust hetkel meelde ei jäänud.
Selge see, et 7. veebruar 2022, 20:55
tuleb Stefani ja Oti lahing! Ott va”ga u”llatab oma fenomenaalse looga! Otil on juba eurovisioonil suured teened. Nii uhke oli teda vaadata/kuulata 10 aastat tagasi! Parim Eesti esindaja ever eurovisioonil! Legend! Stefan vo^ib saavutada sama oma lauluga Itaalias!!! Midagi nii va”rskendavat ja kauaoodatut: kena mehelik mees ja laulab enesekindlalt ning ilusa meheliku ha”a”lega oma fantastilist laulu, WOW, Stefan!!! Ott ja Stefan, okas kurku!!!
7. veebruar 2022, 20:20
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
9. veebruar 2022, 09:18
Võib - olla Helen , aga ütle , kes saab võitjaks ?
Helen Kōpp7. veebruar 2022, 18:34
Ma tean kes võidab see aasta Eesti laulu, sest ma olen selgeltnägija Eesti laulu võidab see aasta Elina Nechayeva