„Puuduta mind“ saatekülaline astroloog Margot Veidemann

Puuduta mind
5. veebruar 2022, 19:30

„Võibolla ma kurvastan paljusid, aga hinnang aastale 2022 on päris karm,“ tunnistab astroloog Margot Veidemann

Astroloog teeb üllatava prognoosi kuni aastani 2025: kõige hullem aeg ei ole kätte jõudnud, me alles läheneme tumedasse kohta (13)

Räägime tunnustatud astroloog Margot Veidemanniga aasta 2022 mõjudest ja saatuslikest täheseisudest. Veidemann ei räägi mitte niivõrd poliitikast ja majandusest kui sellest, kuidas planeedid mõjutavad inimest isiklikul tasandil ja kuidas ka halvas seisus ennast hästi ja rõõmsalt tunda.

„Võibolla ma kurvastan paljusid, aga hinnang aastale 2022 on päris karm,“ tunnistab astroloog samas. „Kuid õnneks on iga inimene ju unikaalne, originaal eksemplar. Seega ei saa ka üldfoon meid kõiki ühtmoodi mõjutada.“ Astroloog räägib otse ja ilustamata, mida on meil oodata lähiaastatel.

Räägime tunnustatud astroloog Margot Veidemanniga aasta 2022 mõjudest ja saatuslikest täheseisudest. Veidemann ei räägi mitte niivõrd poliitikast ja majandusest kui sellest, kuidas planeedid mõjutavad inimest isiklikul tasandil ja kuidas ka halvas seisus ennast hästi ja rõõmsalt tunda.„Võibolla ma kurvastan paljusid, aga hinnang aastale 2022 on päris karm,“ tunnistab astroloog samas. „Kuid õnneks on iga inimene ju unikaalne, originaal eksemplar. Seega ei saa ka üldfoon meid kõiki ühtmoodi mõjutada.“ Astroloog räägib otse ja ilustamata, mida on meil oodata lähiaastatel.

Margot, paluks otse ja ausalt, mida toob meile järgmine aasta?

Ma kurvastan paljusid, sest tegelikult on hinnang järgmisele aastale päris karm. Räägin üldfoonist ja see ei tähenda seda, et kõikidel läheb täpselt nii nagu ma seletan. Iga inimene on unikaalne. Originaaleksemplar, teist samasugust ei ole. On mõeldamatu, et üldfoon mõjutab meid ühtemoodi. Väga palju sõltub kuidas me sellesse suhtume. Mõjud on siiski päris intensiivsed ja karmid.

Edasi lugemiseks: