Olavi Pihlamägi: „Milleks veel pikka, ligi kahe ja poole tunnist võistlust ETV kanalil pidada, kui rahvas oli oma otsuse juba teinud? Hääletame portaalides ja asi ongi JOKK! Seda enam olukorras, kus ERR igal võimalusel halab raha nappusest.“Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
4. veebruar 2022, 22:30

Miks on vaja „Eesti laulu“ poolfinaale pidada Eesti kalleimas kontserdipaigas, kus publiku asemel haigutab ääretu tühjus?

Laulukese, mis Eesti viimaste aastate olematut mainet Eurovisionil hoida suudaks, leiaks ka vähemate kulutustega (9)

Nii müstiline kui see ka polnud, pidasid ennustused, mis portaalides olid „Eesti laulu“ poolfinaali kohta esitatud, 100 protsenti paika. Milleks veel pikka, ligi kahe ja poole tunnist võistlust ETV kanalil pidada, kui rahvas oli oma otsuse juba teinud? Hääletame portaalides ja asi ongi JOKK! Seda enam olukorras, kus ERR igal võimalusel halab rahanappusest. Siin julgeksin küll küsida, miks seda „enneolematult suurt ja võimsat võistlust“ on vaja pidada Eesti kalleimas kontserdipaigas? Ja veel olukorras, kus publiku asemel haigutab ääretu tühjus?

Ma saan aru, et on piirangud ja esinejate tervis vajab garantiid, kuid see oli ka teada siis, kui selleaastasele võistlusele start anti. Veidi võimet ette näha oleks ehk olnud õiglane hoiatus. Teeme pigem kokkuhoidlikumalt ja küll me selle laulukese, mis Eesti viimaste aastate olematut mainet Eurovisioni lauluvõistlusel hoida suudaks, ka vähemate kulutustega leiame.

Edasi lugemiseks: