„Tiigri puudutus“ esimese saate külalised olid Urmas Sõõrumaa ja Igor Mang; saatejuhid Anu Saagim; Sirje Presnal

Puuduta mind
4. veebruar 2022, 18:51

Tiigrivaimuga inimesed esindavad füüsilist jõudu, elujõudu ja tervist. Väljend „tugev nagu tiiger“ tähistab positiivseid omadusi, mida see suursugune loom edastab.

„TIIGRI PUUDUTUS“ VEEBRUAR | Mida oodata tiigriaasta esimeselt kuult? Vastust teavad Igor Mang ja Urmas Sõõrumaa (5)

1. veebruaril algas valitsusaeg mustal veetiigril, kes jääb troonile 21. jaanuarini 2023. Ööpäevases rütmis esindab Tiiger päevast aega vahemikus 12–18, kui tööprotsess on kõige aktiivsem ja tempo kõige suurem. Meie toome teieni tiigriaasta valitsemise nüansid kuude kaupa saates „Tiigri puudutus“. Alustame veebruarist, mis tõotab kuni 15. kuupäevani olla päris tore. Sellele viitab intellektuaalse planeedi Merkuur otsene ja kiirendatud minek heasse aspekti Pluutoga. Samas pole kuu esimesel poolel soovitav minna operatsioonile. Veebruarikuu vaibi aitavad prognoosida Igor Mang ja Urmas Sõõrumaa, kes märgivad ära nii selle kuu raskemad kui ka paremad päevad.

Vaata videot!

1. veebruaril algas valitsusaeg mustal veetiigril, kes jääb troonile 21. jaanuarini 2023. Ööpäevases rütmis esindab Tiiger päevast aega vahemikus 12–18, kui tööprotsess on kõige aktiivsem ja tempo kõige suurem. Meie toome teieni tiigriaasta valitsemise nüansid kuude kaupa saates „Tiigri puudutus“. Alustame veebruarist, mis tõotab kuni 15. kuupäevani olla päris tore. Sellele viitab intellektuaalse planeedi Merkuur otsene ja kiirendatud minek heasse aspekti Pluutoga. Samas pole kuu esimesel poolel soovitav minna operatsioonile. Veebruarikuu vaibi aitavad prognoosida Igor Mang ja Urmas Sõõrumaa, kes märgivad ära nii selle kuu raskemad kui ka paremad päevad.Vaata videot!

„Veebruaris tahaksid inimesed hirmsasti tegutseda ja midagi ära teha, aga nad ei tea ise ka, mida nad täpselt teha tahavad,“ pajatab Igor Mang. „Inimestes on tekkinud väga palju kahtlusi. Samas on suurepärane aeg suhtlemiseks teiste inimestega.“

Räägitakse pidevalt sinise veetiigri aastast, kuid tegelikult peaksime rääkima hoopis mustast veetiigrist?

Edasi lugemiseks: