Foto: Kuvatõmmis/YouTube/Andrei Zevakin
Tele
31. jaanuar 2022, 12:36

Andrei Zevakin enda uues tõsielusaates vanu tegijaid näha ei taha, üks staar sai konkreetse registreerimiskeelu (21)

173 000 tuhande jälgijaga juutuuber Andrei Zevakini kanalil läks pühapäeval eetrisse klipp, milles tema ja Robin Valting kutsuvad inimesi kandideerima tõsielusaatesse, mille auhinnaraha on lausa 30 000 eurot.

„Loodetavasti on kõik osalejad meie jaoks täiesti uued näod,“ kirjutab video all kommentaarides üks huviline. Sellele annab lootust ka Zevakin ise, kes üsnagi konkreetselt keelab vähemalt ühel Eesti tõsielusaadete maastiku tuntud tegelasel osaleda.

Fun fact – kui sa püüad registreerida Kalvi-Kalle Kruusamäe nimega, siis sa ei saa registreerida,“ kirjutab Andrei Zevakin kommentaarides.

Foto: Kuvatõmmis (https://www.youtube.com/c/AndreiZevakin)

Kalvi-Kalle on avalikkusele tuttav saadetest „Prooviabielu“ ning „Poissmeeste pidu“. Tõsi, tal ei avaneks ka parima tahtmise juures saates osalemiseks võimalust. Nimelt mõisteti ta mullu juhtimisõiguseta sõitmise eest aastaks vangi. Tallinna vangla väravast jalutas mees sisse 2021. aasta 7. oktoobril.

Kalvi-Kalle viimasteks sõnadeks vabaduses olid ähvardused Õhtulehe kaameramehe suunas: „Kui välja saan, siis tulen ja löön su kaamera puruks.“ Pärast väikest mõttepausi lisas mees: „Aga võib-olla peaks seda kohe tegema.“ Õnneks tegudeni asi ei jõudnud ning kuritegu vangla väravate ees jäi korda saatmata.

Zevakin märgib videos, et nende uus saade keerab Eesti tõsielusaadete maastiku pea peale. Ka lubavad noorhärrad, et osalejad lennutatakse kolmeks nädalaks Türki peenesse Vahemere-äärsesse villasse, kus nad saavad puhata ja elada täiesti tasuta. Kel veab, võib Türgist tagasi Eestisse sõita koos eluarmastuse ja 30 000 euroga.

Saatesse kandideerimiseks on loodud ka spetsiaalne veebileht, mis kuulub firmale Kassu OÜ. Tegemist on värske ettevõttega, mis asutati tänavu 19. jaanuaril. Osaühingu tegevusvaldkonnaks on märgitud info ja side, sealhulgas telesaadete tootmine. Firma juhatuse liige on 26aastane Kaspar Kaisel.