„Hommikusöök staariga“ restoran-baaris Chicago; saatekülaline Elisa Kolk; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
30. jaanuar 2022, 14:08

„Hommikusöök staariga“

ÕL TV | Elisa Kolk: eduka elu tõttu olen tundnud teiste inimeste kadedust. Sellest ei pääsenud ma isegi kooliajal, ka õpetajad olid kiusajatega samas kambas (15)

Aastaid Ameerikas muusikaga tegelenud Elisa Kolk (24) on tagasi Eestis – seda vähemalt ajaks, kuni kestab „Eesti laul“, millest ka tema tänavu osa võtab. Tal on olnud õnne teha koostööd rootslastega, kes on tuntud Eurovisionil edukate lugude kirjutamise poolest. Küll aga tõdeb ta, et on pidanud oma eduka elu tõttu tundma teiste inimeste kadedust. Sellest ei pääsenud ta isegi kooliajal, mil ta esimest korda „Eesti laulu“ konkursil osales – teda hakati kiusama. „Ma lihtsalt kannatasin need kolm aastat ära ja unistasin, millal see õudus lõppeks,“ meenutab ta.

Vaata videot!

Aastaid Ameerikas muusikaga tegelenud Elisa Kolk (24) on tagasi Eestis – seda vähemalt ajaks, kuni kestab „Eesti laul“, millest ka tema tänavu osa võtab. Tal on olnud õnne teha koostööd rootslastega, kes on tuntud Eurovisionil edukate lugude kirjutamise poolest. Küll aga tõdeb ta, et on pidanud oma eduka elu tõttu tundma teiste inimeste kadedust. Sellest ei pääsenud ta isegi kooliajal, mil ta esimest korda „Eesti laulu“ konkursil osales – teda hakati kiusama. „Ma lihtsalt kannatasin need kolm aastat ära ja unistasin, millal see õudus lõppeks,“ meenutab ta.Vaata videot!

Aastaid tagasi tegin muusikutega vestlussaateid. Soovitati sind kutsuda, olid siis vaid 16aastane. Soovitajaks oli keegi Siim, ilmselt fänn? Sa elasid ja töötasid tol hetkel Tartus. Kas sa juba tollal tegelesid muusikaga?

Vastab tõele. Ka mina ei tea, kes see Siim täpselt on. Olen teda vaid ühe korra elus näinud. Ma olin isegi veel noorem, kui ta mulle kirjutama hakkas. Ma ei saanud tema eesmärkidest päris täpselt aru. Ilmselt kuskil miskit levis minust. Mu ema aitas mind sel perioodil väga palju – meil oli ka ühe suure firmaga mingisugune omavaheline pommitamine ja ema pidi vabandama ning erinevaid situatsioone lahendama. Too firma polnud ainuke, kes end järjepidevalt mulle pühendas – too Siim pommitas mind samuti erinevate kirjadega. Ma ei mäleta sellest palju, see oli väga kummaline periood.

Edasi lugemiseks: