ÕL TV saade "Puuduta mind" külaline Blanka; saatejuhid Anu Saagim ja Dali Getter Karat

Puuduta mind
13. veebruar 2022, 16:45

„PUUDUTA MIND“ 221. SAADE | Blanka korjab taimi ja keedab nõiarohtusid: võta vastutus oma tervise eest ja ära mürgita organismi tablettidega (1)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on alternatiivseid meetodeid praktideeriv loodusterapeut Blanka. Ta jagab nõu, kuidas saavutada valuvabam elu ilma tablettideta.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on alternatiivseid meetodeid praktideeriv loodusterapeut Blanka. Ta jagab nõu, kuidas saavutada valuvabam elu ilma tablettideta. Vaata videot!

Blanka on tulest ja tõrvast läbi käinud tugev ja tegus naine, kes peab oluliseks tervist ja ilu ja sehkendab metsa all. Korjab taimi ja keedab igasugu nõiarohtusid. Blanka firmatoodeteks on käbimoos, kadaka musi ja võililleõli. Hiljuti kirjutas ka raamatu "Imeline valuvaigisti alternatiivste meetoditega“, kus jagab lahkelt lihtsaid tervisenõuandeid. 

„Valu puudutab igaüht suuremal või vähemal määral,“ räägib Blanka. „Internetis on palju arutelusid, kus otsitakse tabletiravile alternatiive. Aga kuna ei osata ega teata midagi tõhusamat, kui tablett, siis kasutataksegi ainult seda varianti.“

Edasi lugemiseks: