ULJAS LÄBIMURRE: Jim Carreyle ja Cameron Diazele oli 1994. aasta läbimurdeaasta, mil jõudis linale nende komöödia „Mask“. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
23. jaanuar 2022, 22:33

NAER LÄBI PISARATE: Jim Carrey on aastakümneid depressiooniga võideldes publikut naerutanud (1)

Üks silm nutab ja teine naerab – nii võib kirjeldada 60aastaseks saanud armastatud tippkoomikut Jim Carreyt, kes tegi inimeste naerutamisest endale karjääri, kuid ise heitles samal ajal depressiooniga. Naergi sündis meeleheitest, kui poiss pidi üles kasvama haige ema ja töötu isa kõrval ning vahepeal kodu kaotamise tõttu lausa telgis elama.

Tulevane superstaar ja multimiljonär on sündinud 17. jaanuaril 1962 Toronto eeslinnas Newmarketis neljalapselise pere pesamunana. Ema Kathleen oli koduperenaine ja isa Percy saksofonimängija, kes pidi pere elatamiseks arveametnikuks hakkama. Elu polnud kerge – Jim oli 12, kui isa tööst ilma jäi. Vahepeal oldi lausa kodutud ning elati Volkswageni kaubikus. Teismelisena elas Jim koos vanema vennaga kuude kaupa telgis. Õnneks paranes elujärg, kui isa said tööd rehvitehases. Kuna pere elas selle vastas, käisid pojad Jim ja John öösiti tehases koristajaks ja turvameesteks.

Edasi lugemiseks: