Blogija Cassia Shakti Šamotailo.

Foto: Robin Roots
Inimesed
19. jaanuar 2022, 22:16

VINGERPUSS! Koroonaskeptik Palja Porgandi hüljatud kasutajanimest sai vaktsineerimise promoleht (4)

Vaktsiinivastase sisulooja Cassia Shakti Šamotailo (Merilin Taimre) endine Instagrami kasutajanimi Paljas Porgand leidis mõneks ajaks uue omaniku, kes propageeris kontol vaktsineerimist koroonaviiruse vastu.

Sisulooja Šamotailo teatas eelmise aasta septembris, et muutis enda nime Merilin Taimre hoopis Cassia Shakti Šamotailoks. Koos nimevahetusega lõi ta endale uue blogi, muutis sisu ingliskeelseks ja vahetas ka kasutajanime Instagramis, milleks sai Untaintednomad.

15. jaanuaril võeti vaktsiinivastase sisulooja endine kasutajanimi Instagramis taas kasutusele. Küll aga mitte naise enda poolt. Kontole tehti mitu koroonateemalist postitust. „Vaktsineerige ja aidake võidelda pandeemia vastu!“ seisab neist ühes.

Sisulooja Cassia Shakti Šamotailo hüljatud kasutajanime uus konto propageerib vaktsineerimist.

Foto: Kuvatõmmis/ Instagram

Küll ei saanud konto Palja Porgandi nime all kaua eksisteerida. Konto haldajaga võttis ühendust Šamotailo, kes teatas, et konto nimi Paljas Porgand on patendeeritud kaubamärk. „Palun antud konto nimi koheselt eemaldada või pean selleks ettenähtud ametnike poole pöörduma,“ kirjutas ta.

Foto: Kuvatõmmis/ Instagram

„Vabandust kõigi ees, lõbu sai läbi,“ kommenteerib konto omanik. Nõnda ei jäänudki muud üle, kui kasutajanimi vahetada. Nüüdsest kannab Instagrami konto nime Riietatud Redis.