Inimesed

Harry nõuab kohtu kaudu, et Briti politsei teda ja ta peret kaitseks (4)

LISA KOMMENTAAR

Hehh17. jaanuar 2022, 14:25
Ma ei saa aru probleenist. Nad tahtsid ju tavainimesed olla, miks nad pole siis? Millal enne Scotland Yard rwakodanikku eskortinud või kaitsnud on? Milleks suvalisele kodanikule turvameeskond?
Miin Mael17. jaanuar 2022, 12:12
Vapper suhkruke kustutab kohe kommentaari ära, kui keegi tema jumaldatud printsile keelt tagumikku ei aja...
Brunei sultan17. jaanuar 2022, 12:11
"mil fotograafid Londonis toimunud heategevusürituse järel tema autot taga ajama asusid." Kohalikud väidavad, et printsike ajab täielikku jama suust välja - tema nimetet maantee on kogu aeg paksult autosid täis ja liiklus venib seal teosammul ning mingi paparatsode tagaajamine pole lihtsalt võimalik. Aga vennikesele meeldib ju ohvrit mängida...
17. jaanuar 2022, 10:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Hazbeen17. jaanuar 2022, 11:34
Aga vot eraturvafirma ei või Ühendkuningriigis relvi kanda ega tänavatel kihutades teisi autosid kahte lehte ajada - ikka palju uhkem on sõita, kui kaheksa mootorratturit ja kuus soomusautot ees ja taga. Kõigil kohe selge, et väga tähtis inimene. Viimane kord Inglismaal olles pandi vaeseke Volswageni furgooni lennujaama sõiduks - kus selle häbi ots. Harry tahab kahte head asja korraga: mitte ühtegi kuninglikku kohustust täita ja samas nautida kõiki kuninglikke privileege.