LEMMIKPOEG: Elizabeth II ja tema keskmine poeg prints Andrew 2018. aasta juunis kuninganna sünnipäevale pühendatud paraadi jälgimas. Ühendkuningriigi staažikaimal monarhil täitub tänavu 70 valitsusaastat. Selleks, et Andrew kohtuasi pidustusi ei rikuks, tuli Tema Majesteedil poeg tiitlitest ilma jätta.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
16. jaanuar 2022, 17:10

EMA RASKE OTSUS: kuninganna võttis 17aastase tüdrukuga seksimises süüdistatud pojalt tiitlid (10)

95aastane Elizabeth II võttis neljapäeval oma väidetavalt lemmikpojalt prints Andrew'lt sõjaväelised ja kuninglikud tiitlid ning patroonirollid. Sellega keeras Briti kuninglik pere 17aastase tüdrukuga seksimises süüdistatud Andrew'le selja. Kohtuvõitlust alustab ta juba eraisikuna.

61aastast Andrew'd ootab USAs kohtuasi seoses süüdistusega 17aastase neiu seksuaalses kuritarvitamises 20 aastat tagasi. Printsi advokaadid üritasid küll kohtuskäiku ennetada, kuid kohtunik otsustas Virginia Giuffre'i (neiupõlvenimega Roberts) kaebuse menetlusse võtta. Nüüdsel ajal Austraalias elav ja lapsi kasvatav ameeriklanna on juba aastaid väitnud, et kuulus teismelisena rahajõmmist Jeffrey Epsteini alaealiste seksiorjadesse haaremisse ning pidi teiste mõjukate meeste seas rahuldama ka prints Andrew'd. Ta kirjeldas läbielatut põhjalikult 2019. aasta detsembris eetrisse jõudnud intervjuus.

Edasi lugemiseks: