Tänapäeval on võimalik saada täidlasemad huuled ka ilma ilusüstita!

Foto: Envato Elements
Sisuturundus
14. jaanuar 2022, 08:32

Täidlasemad huuled ja sile nägu ilma täitsesüstideta — jah, see on võimalik!

Ilumaailmas on juba pikalt olnud populaarseks teemaks ilu- ja täitsesüstid, et saada endale kortsuvabam nägu või lopsakamad huuled. Mida aeg edasi, seda nooremalt hakatakse enda huuli või nägu kohendama. Kuid kas alati on ikka vaja soovitud tulemuse saavutamiseks kasutada ilusüste või on ka selleks muid alternatiivne, mis oleks veelgi taskukohasemad? Vaata artiklit ja saa teada, milliste Biotopix toodete abil on võimalik saavutada pea sama efekt!

Biotopix Lip Plumper

Biotopix Lip Plumper täidlust andev huulepalsam aitab saavutada täidlasemad huuled ilma ilusüstideta. Ja mis kõige olulisem! Huulepalsam on saanud kasutajatelt väga head tagasiside, kuna see toode olevat üks väheseid, mis tõesti oma lubadused täidab! Lisaks on see noorendava toimega ehk kellel vanus on ülahuulele toonud juba väikseid joonekesi, siis huulepalsami kasutamine aitab ka kortsukesi vähendada.

Biotopix Advanced Scincare

Botokskreemist botoksi süstidega võrreldavat toimet loomulikult oodata ei saa, kuid Biotopix Advanced Skincare botoksilaadse efektiga kreem pakub siiski sarnast toimet. Kreemis sisaldub ühe aktiivainena sünteetiline maomürgi peptiid, mis aitab nahas lõdvestada miimikalihaseid. Nii on kohe esimesest kasutuskorrast näha, kuidas sügavad miimikakortsud muutuvad siledamaks, samuti niisutab kreem nahka efektiivselt ja jätab näonaha nii mõnusalt siidiseks. See on toode, mis on saanud paljude naiste pikaajaliseks lemmikuks!

Telenägu Annely Adermann on kreemist rabatud: „Alustasin laubapiirkonnast, kus kulmude vahel oli märgata kolme vertikaalset kortsukest. Lubati, et paari nädalaga on nahk siledam ja igasugu vaokeste sügavus vähenenud. Nii saigi mõnusa konsistentsiga kreemi õhtuti enne magamaminekut ja mõnikord ka hommikuti mugavast pumppudelikesest doseeritud. See imendus hästi ja tundus justkui tavaline kreem olevat, kuni selgus, et Biotopix Advanced Anti Wrinkle Skincare suudab üllatada. Nimelt ei möödunud nädalatki, kui vaatasin peeglisse ja olin rabatud. Ütlen ausalt– esimest korda elus, mida on 46-aastat, sain aru, et kreemi mõju võibki olla kiire ja efektiivne! Jah, see tõesti töötas, sest keskmise kortsukese oli imevahend kuue päevaga praktiliselt olematuks silunud!“

 Biotopix Specific Crow's Feet

Biotopix tootesarjas on botoksilaadse efektiga ka Biotopix Specific Crow's Feet silmaümbruskreem. Botoksilaadse toime tekitab selles kreemis ilugurmaanide seas hinnatud aktiivaine Spilanthol ehk Spilanthes Acmella taime ekstrakt, mis lõdvestab miimikalihaseid ning lisaks pakub ka tõhusalt nahka pinguldavat efekti. 

Kiidusõnu jagab antud toote kohta ka lauljanna Gerli Padar: „Veedan suure osa oma ajast lavalaudadel kaaslaseks lavameik ehk grimm. Viimane on aga nahale äärmiselt raske ning kuivatab seda. Sestap kuulub minu lemmiktoodete sekka Biotopix Crow's Feet silmaümbruskreem, mis hoiab mu silmaümbruse õrna naha niisutatu ja noorena,“ muljetab ta.

Samuti soovitab Gerli Padar kõigile, keda ei ole õnnistatud lopsakate huultega täidlust andvat Biotopix Lip Plumper huulepalsamit. „Mina sellest väikesest imelist palsamit sisaldavast tuubikesest enam ei loobu!“

Biotopix Specific Flash Instant Lifting 

Küpsemas eas daamidel, aitab „wow efekti“ saavutada Biotopix Specific Flash Instant Lifting viie minutiga siluv seerum. Tegemist ei ole tavapärase noorendava kreemi või seerumiga, mida peaks pikalt kasutama, et toimet näha. Flash Instant Lifting, nagu nimigi ütleb, on efektiseerum— see tähendab, et tema eesmärk on anda eriti efektne ent lühiajaline toime (kuni 12h) näonaha pinguldamiseks. Teame omast kogemusest, et paljudel noorematelgi naistel tekib soov seda seerumit kasutada, kuid paari joonekese puhul ei ole „wow efekti“ siiski kahjuks näha. Seetõttu sobib see seerum kõige paremini just 50+ vanuses naistele. 

Biotopix on Šveitsi dermatoloogi loodud noorendav sari, millest leiab kõikehõlmavad vananemisvastased tooted. Kui tihtipeale keskenduvad vananemisvastased tooted vaid näole ja dekolteele, siis tegelikult vananeb ju kogu meie keha ning Biotopix toodete seast leiab sobivaid noorendavaid tooteid erinevate kehapiirkondadegi jaoks. Nii võib öelda, et tootesarjast leiab endale midagi igaüks, olles kas kahekümnendates või juba küpsemas eas.

Biotopix tooted leiab Rosena.ee e-poes, Tradehouse ja ProKosmeetika kauplustes ja suuremates Euroapteekides. 

Rosena.ee erikampaania raames on e-poes tooted jaanuaris soodushindadega ning vähemalt 40€ eest Biotopix toodete ostmisel lisandub kingituseks hinnaline Biotopix Crow's Feet noorendav silmakreem.