„Eesti laulu“ teine veerandfinaal.

Foto: Erki Pärnaku
Tele
11. jaanuar 2022, 19:48

Ootamatu kooslus? Selgusid „Eesti laulu“ saatejuhid (2)

„Eesti laul 2022“ võistlust hakkavad juhtima näitleja Priit Loog ja laulja Maarja-Liis Ilus. Poolfinaalid toimuvad juba 3. ja 5. veebruaril Saku suurhallis, otsustav finaal toimub 12. veebruaril.

Maarja-Liis rääkis „Ringvaates“ et pidi küll pakkumist saades hetke mõtlema, kuid soovis ikkagi lastega kodus olemisele vaheldust. „Olen viimasel ajal üsna vähe töid ja tegemisi vastu võtnud. Tomi (Rahula – toim.) suutis mind veenda. Kui meil õnnestus Priit ka kampa saada, siis tundus põnev see asi.“

Priit lisas, et oli seda kõne juba oodanud ja see ettepanek oli väga rõõmustav. „Ega ma väga palju ei kaalunud. Üsna kiiresti hüppasin paati.“

„Eesti laulu“ poolfinaalidesse pääsesid 20 andekat artisti. Esimesest veerandfinaalist hääletas rahvas poolfinaali Evelin Samueli, Stig Rästa ja ansambli Boamadu. Žürii häältega läksid edasi Maian ja Jaagup Tuisk.

Teisest veerandfinaalist pääsesid televaatajate häältega edasi Frants Tikerpuu ja Triin Niitoja, Helen ning Andrei Zevakin ja Grete Paia. Žürii kaks enim punkte kogunud artisti olid Jyrise ja Kaia-Liisa Kesler.

Kolmandast veerandfinaalist hääletasid televaatajad poolfinaali edasi Stefani, Elina Nechayeva ja Anna Sahlene’i. Žürii lemmikuteks olid Alabama Watchdog ja Merilin Mälk.

Neljandast veerandfinaalist pääsesid „Eesti laul 2022“ poolfinaali Ott Lepland, Púr Múdd ja Shira, Minimal Wind, ELYSA ning Black Velvet. Žürii saatis neist edasi Minimal Windi ja Púr Múddi.