Foto: Erakogu
Inimesed
25. jaanuar 2022, 08:21

KAS TEADSID? Staarisaate võitja Alika Milova õde Valeria on rahvusvaheliselt imetabast karjääri teinud profitantsija ja koreograaf

Alika Milova õde Valeria: ta on on minu jaoks nagu tütar. Ma armastan teda väga! (3)

Tõenäoliselt on praegu keeruline leida Eestis inimest, kes poleks natukenegi kursis saate „Eesti otsib superstaari“ värske võitja Alika Milova käekäiguga. Mõnevõrra vähem teatakse, et Alika õde Valeria Milova (33) on rahvusvaheliselt tunnustatud profitantsija ning koreograaf, kes on muu hulgas osalenud nii Türgi kui Iirimaa „Tantsud tähtedega“ saadetes. Ning mitte ainult osalenud, vaid viimase ka võitnud!

Narvast pärit, viimased 12 aastat maailma eri paigus elanud ja nüüdseks ringiga kodumaale tagasi jõudnud Valeria alustas tantsimisega kaheksa-aastaselt. Ehkki tal on enda sõnul vaid väga üksikuid lapsepõlvemälestusi, mäletab ta ometi kristallselgelt saatuslikku hetke, kui tantsuleek temas lõkkele lõi: „Mäletan väga hästi, kuidas sattusin pealtvaatajana võistlustantsu turniirile. Ütlesin kohe enda kõrval olnud vanaemale, et tahan kindlasti tantsimisega tegelema hakata,“ räägib ta. Nõnda alustaski Valeria treener Juri Kuvaitsevi käe all oma tantsuteekonda. See on olnud tõepoolest imetabane: koos abikaasa Vitali Kozminiga on ta tantsinud Ameerika kruiisilaevadel, osalenud saate „Tantsud tähtedega“ Türgi ja Iirimaa versioonis ning tantsinud tuntud võistlustantsusõus „Burn the Floor“. Nad on tegutsenud koreograafidena Londonis ning muu hulgas lavastanud tantsunumbreid Iiri filmidele. Tantsijapaar on võidutsenud on ka arvukatel ülemaailmsetel ja Euroopa võistlustel.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99