„Hommikusöök staariga“ restoranis City Grill House; saatekülaline Kethi Uibomägi; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
22. jaanuar 2022, 10:05

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Kethi Uibomägi: ma ei tea, miks satun suhetesse, mis ei püsi... (46)

„Kui armastada, siis ikka täiega! Seda ma ka enda meelest tegin. See oli hästi kõrge lennuga suhe,“ räägib oma lõppenud suhtest maag Anzoriga saatejuht ja lauljatar Kethi Uibomägi. „Keegi ütles mulle, et kõik suhted ei olegi loodud jääma, osa on vaid õppetundideks. Naersin, et miks minul ainult need õppetundide suhted tulevad, millal tulevad need, mis jäävad…“

„Muidugi on neid, kes soovivad sulle head, aga on ka neid, kes ei soovi, eriti kui sa oled naisterahvas ja avaliku elu tegelane,“ on Kethi omal nahal kogenud. Kuidas tulla toime valusa lahkumineku ja avaliku kahjurõõmuga? Otsesaate pinge ja eetriapsakatega? Ja muidugi meestega, kes Kethi sõnul ei tahagi endale liiga head naist?

Vaata videot!

„Kui armastada, siis ikka täiega! Seda ma ka enda meelest tegin. See oli hästi kõrge lennuga suhe,“ räägib oma lõppenud suhtest maag Anzoriga saatejuht ja lauljatar Kethi Uibomägi. „Keegi ütles mulle, et kõik suhted ei olegi loodud jääma, osa on vaid õppetundideks. Naersin, et miks minul ainult need õppetundide suhted tulevad, millal tulevad need, mis jäävad…“„Muidugi on neid, kes soovivad sulle head, aga on ka neid, kes ei soovi, eriti kui sa oled naisterahvas ja avaliku elu tegelane,“ on Kethi omal nahal kogenud. Kuidas tulla toime valusa lahkumineku ja avaliku kahjurõõmuga? Otsesaate pinge ja eetriapsakatega? Ja muidugi meestega, kes Kethi sõnul ei tahagi endale liiga head naist?Vaata videot!

Kethi, miks sa nii vähe sööd?

See ei ole ju ilus, kui kuhjad taldriku täis ja siis veel matsutad. Olen jälginud etiketi- ja elegantsikoolitajat, kes õpetab, kuidas süüa ja millest alustada. Eks sellised asjad kipuvad vahel ununema, aga aeg-ajalt tuletan neid endale meelde.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99