Õhtulehe horoskoobid

SUUR 2022. AASTA TAROSKOOP | Elizabeth Samose saarelt: parim aasta tuleb Vähil, Skorpioni ja Kaladel. Kellel veab armastuses? (5)

LISA KOMMENTAAR

Ta nii noor ja algaja19. jaanuar 2022, 17:25
Mida viriseda, saab lugeda ja uskuda või mitte uskuda, ilma, et artikkel oleks tasuline. See Urmas jaurab tõesti hommikust õhtuni peaaegu iga artikli kommentaarides nagu tõeline tõekuulutaja. Võta vabalt, endal ka kergem. Eks päev ole pikk ja tegemisi juba vähevõitu.
Dorkam9. jaanuar 2022, 20:30
Eestlane neelab esoteerukat maiamalt kui laudurit. Isegi zoomin siin lehel pea iga päev ja tuleb tunnustada ÕLi - nii mõndagi huvitavat ilmub siin viimasel ajal.
Urmas9. jaanuar 2022, 00:15
Kas tõesti ÕL-l ei ole raha kuhugi targemalt paigutada kui maksta honorari mingitele šarlatanidele, kes oma röögitu eest ei võta absoluutselt mitte mingisugust vastutust ja vastupidise korral kehtivad vaid õlgu ning ütlevad, et lihtsalt kaardid nii näitasid? ÕL võiks pigem toetada reaalselt abivajavaid inimesi ja selliste inimeste väljanuhkimine ei tohiks uurivale ajakirjanikule ülemõistuse ülesanne. Või toetage selle kaardimoorile makstava raha eest kasvõi vähihaigeid lapsi. Millegipärast ei usu, et see kaardimoor Samoselt paneb tarokaid ilma rahata.
Urmas jaurab edasi9. jaanuar 2022, 00:24
Kas tõesti ei ole ÕL sisejuurdlus jõudnud Elis Kusma ja Samosel elava ja temalt tellitud ennustuste eest makstava rahade jagamise seoseni? Loomulikult ei käi vihje korruptsiooni alla, aga ikkagi, milleks nüristada noorsugu kui vanemad olid samasugused uhhuu usku. Peaks vist kirjutama sinna, kuhu vaja. Tahan veel öelda, et ajalugu kordub. Alles hiljuti oli ÕL ajaloo rubriigis artikkel, milles kirjutati ligi 100 aastat tagasi tegutsenud kaardimoordide kohtu alla andmisest ja isegi vangi panemisest.
Joke4. jaanuar 2022, 04:09
Nii ilusat Elizabethi ei ole mu silmad ammu näinud!