Chris Noth ja Sarah Jessica Parker 8. detsembril uue sarja esitlusel. Mõned päevad hiljem kirjeldasid kaks anonüümseks jäävat naist, kuidas Noth oli nad vägistanud.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
31. detsember 2021, 11:09

Mr Bigi vägistamisskandaal võib tähendada "Seksi ja linna" saaga lõppu

Mr Bigi osatäitja Chris Nothi vastu esitatud arvukad süüdistused võivad tähendada, et „Seksi ja linna“ jätkusarja teine hooaeg võib jääda vaid unistuseks.

„Seksi ja linna“ kauaoodatud järg „And Just Like That …“ jõudis HBO Maxi programmi 9. detsembril, kuid seda on varjutanud Carrie (Sarah Jessica Parker) abikaasat kehastanud Chris Nothi (67) vastu esitatud vägistamis- ja ahistamissüüdistused. Nüüdseks on teletähte seksuaalrünnakus süüdistanud viis naist.

Us Weekly teatel käisid juba läbirääkimised „Seksi ja linna“ järje teise hooaja üle. „Kuid viimastel nädalatel on kõik need jutud seiskunud. Kõik on otsekui läbi pekstud.“ Nothi tegelaskuju heitis küll juba uue sarja esimeses osas hinge, kuid pole võimatu, et näitleja seksiskandaal on „Seksi ja linna“ mainet pöördumatult määrinud.

Sarja näitlejannad Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis tegid avalduse, milles väljendasid oma vapustust süüdistuste üle ning kinnitasid, et usuvad kõnealuseid naisi ja imetlevad nende vaprust.