„Puuduta mind“ saates on külas terapeut Kristi Jõeorg ja laste joogaõpetaja Lilian Promet; saatejuhid Anu Saagim ja Dali Getter Karat.

Video: Karol Kaldoja
Puuduta mind
23. jaanuar 2022, 10:40

„PUUDUTA MIND“ 219. SAADE | Terapeudid Kristi Jõeorg ja Lilian Promet: „Kuidas hoida teismelise elurõõm elus?“ (1)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külalisteks on mentor ja terapeut Kristi Jõeorg ning laste joogaõpetaja Lilian Promet. Kuigi sooviksime uut aastat alustada helgemate toonidega, tuleb siiski tunnistada, et laste ja noorte halvenev vaimne tervis on teema, mis paljudel südamel. Miks on noorte enesetapud tabuteema? Ka vanemad on stressis, kuidas neid maha rahustada? Kuidas hoida teismelise elurõõmu elus?

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külalisteks on mentor ja terapeut Kristi Jõeorg ning laste joogaõpetaja Lilian Promet. Kuigi sooviksime uut aastat alustada helgemate toonidega, tuleb siiski tunnistada, et laste ja noorte halvenev vaimne tervis on teema, mis paljudel südamel. Miks on noorte enesetapud tabuteema? Ka vanemad on stressis, kuidas neid maha rahustada? Kuidas hoida teismelise elurõõmu elus?Vaata videot!

Kristi Jõeorg on mentor, terapeut ja Meaningful Talks kaaslooja, kes on viimased seitse aastat tegutsenud ettevõtluses. Ta on alustanud ja juhtinud edukalt tööohutusega seotud ettevõtet ning toimetanud ka teistes ettevõtlusvaldkondades. Kokkuvõttes on ta ema, elukaaslane, ettevõtja, unistuste elluviija, südamega maailma vaatleja ja märkaja.

Enda kohta ütleb Kristi, et ta on „hullumeelne“ ettevõtja, kellel on kogu aeg palju huvitavaid ideid. Erinevates valdkondades tegutsemine on tema sõnul rikastanud igapäevaelu ja andnud tohutu suure panuse isiklikku arengusse.

Edasi lugemiseks: