Inimesed
10. jaanuar 2022, 22:20

Arengutreeneri lihtsad ja inspireerivad nõuanded, kuidas luua uuest aastast parim aasta

„PUUDUTA MIND“ 217. SAADE | Chanet Siret Simonen: ainult unistamine ei vii mitte kuhugi!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on lahenduskeskne arenguabitreener, koolitaja ja andragoog Chanet Siret Simonen, kes jagab lihtsaid ja inspireerivaid nõuandeid, kuidas luua uuest aastast just see parim aasta.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on lahenduskeskne arenguabitreener, koolitaja ja andragoog Chanet Siret Simonen, kes jagab lihtsaid ja inspireerivaid nõuandeid, kuidas luua uuest aastast just see parim aasta.Vaata videot!

Simonen on arengutreener meeskondadele, ettevõtte juhtidele, kui ka kõigile neile, kes soovivad elus muutust

Ta ise ütleb, et on aidanud näha imelisi visioone, kuhu soovitakse liikuda ning olnud tunnistajaks ka nende visioonide elluärkamisele. Ettevõtluses on Chanet olnud üle kümne aasta. Ta alustas MTÜ-ga Õpilasest Ettevõtjaks, kus korraldati noortele ettevõtlusalaseid konverentse ja seminare. Sealt edasi lõi ta enda esimese ettevõtte – tantsukooli Raplamaal, kus tippajal tantsis üle 330 inimese.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99