Inimesed

Majandusministeerium plaanib järgmise aasta veebruarist suursaartevaheliste parvlaevaühenduste hinnatõusu

Mida arvavad praamipiletite hinnatõusust tuntud saarlased? Ivo Linna: me ei saa unistada, et midagi läheb odavamaks (8)

LISA KOMMENTAAR

Ei ole õige keskenduda piletite pisiasjale ja alistuda hinnatõusu paratamatusele30. detsember 2021, 11:16
...ja uskuma udujutte Norra hüdrojaamade esmakordsest? veepuudusest vm. Mõjukas EL peab spekulatsioonid hindadega lõpetama, ülerikastunud energiamüüjad vastutusele võtma ja vajadusel asendama!
30. detsember 2021, 08:32
Milla30. detsember 2021, 14:23
Õppisid ühe sõna ära ja nüüd muudkui korrutad. Mille poolest sinu täis süda parem on? Eesti keeles öeldakse, et süda on täis, kui inimene on vihane. Te, täissüdamed, oletegi pidevalt kõigi ja kõige vihkajad.
Urmas29. detsember 2021, 20:21
"Kui vaadata tavakodaniku vaatevinklist, hakkab suure tõenäosusega nii Hiiumaale kui Saaremaale tekkima fiktiivseid elanikke, et tekitada endale praamipiletite hinnasoodustus." Oh neid helbekesi, kes on vaimust pimedad! Kui Robini arvates tekivad fiktiivsed elanikud, siis võin Robinile saladuskatte all öelda, et ametlik sissekirjutus saab olla ainult üks. Ja kui Robini arvates on kellegil "fiktiivne" sissekirjutus, siis talle teadmiseks, et sissekirjutatud elaniku, olgu või fiktiivselt ja fiktiivse sissekirjutuse omanik elab Tallinnas, siis fiktiivse elaniku poolt maktsav tulumaks laekub ...
Urmas29. detsember 2021, 20:33
... KOV eelarvesse ehk saarte ametnikkond võidab. Kas saartel suvise kasutamise eesmärgil kinnisvara omavad inimesed on ikka nii vaesed, et hakkavad mõnede suuremates linnades sissekirjutuse ja suurema soodustuse nimel vahetama ametlikku aadressi? Ei usu. Kui tekivadki "fiktiivsed" sissekirjutused, siis sellest võidavad ainult saarte elanikud KOV-le laekuvate fiktiivsete elanike poolt makstava tulumaksu näol.
Urmas29. detsember 2021, 20:15
"„Tundub täitsa loogiline. Selveris on ka viinerid 25 protsenti kallimad, pole midagi teha lihtsalt.“(Ronn) Ronn oleks võinus koolis matemaatikatundides kah käia, kasvõi igavusest. Kui viinerite kilo alghind on 3€, aga praamipileti hind alghind enne hinnatõusu on 125+reisijate pileti hind, siis need summad erinevad ikka kardinaalselt.
Sven30. detsember 2021, 12:43
Urmas, millest see sapine tuju? Nii mitme postitusega nautida teiste õpetamist, et mida nood kõik võiks teha. :) Mõistlikum alati vaadata, mida ise teha, las teised elavad. Head vana lõppu!
Urmas to Sven30. detsember 2021, 12:52
Lihtsalt juhtisin tähelepanu sellele, et võrreldakse ebavõrdseid asju. Kui tikutoos hakkab 0,5€ asemel maksma 1€, siis on see ikkagi 100%-ne hinnatõus ja selline hinnatõus paneb pered kirjutama avaldusi KOV-le toetuste saamiseks. Paarikümne %-ne praamipiletite hinnatõus on selle juures ju köki-möki. Või mis sa, Sven, arvad? Head aastalõppu sullegi!