Emma Roberts ja Thomas Mann uue filmi võtteil.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
25. detsember 2021, 16:40

Emma Roberts mängib „Saatuse iroonia ehk Hüva leili!“ Hollywoodi versioonis

Komsomolskaja Pravda andmeil peaks 31. detsembril jõudma Netflixi eetrisse USA versioon Nõukogude kultusfilmist „Saatuse iroonia ehk Hüva leili!“

Julia Robertsi vennatütar Emma kehastab romantilises komöödias „About Fate“ („Saatusest“) naispeategelast Margotit - 1976. aasta filmis (režissöör ja kaasstsenarist Eldar Rjazanov) kandis tegelaskuju Nadja nime ning teda mängis poolatar Barbara Brylska.

Vana-aastaõhtul saunapummelungi järel eksikombel võõra kaunitari korterisse sattuvat Ženjat (algses filmis Andrei Mjagkov) kehastab Ameerika näitleja Thomas Mann („Kong: Skull Island“), Margoti peigmeest, kes originaalis kandis nime Ippolit ja uues filmis Kip, pooleldi briti, pooleldi hiina päritolu Lewis Tan („Mortal Kombat“).

Režissöör Marius Weisberg on Leedu päritolu Vene kineast, kelle isa Erik oli Tarkovski „Peegli“ ja Kontšalovski „Siberiaadi“ produtsent. „Saatuse iroonia“ remake'i on Marius plaaninud juba 2006. aastast. 2007 valmis Venemaal filmi järg „Saatuse iroonia. Lugu läheb edasi“, kus superstaarid Konstantin Habenski ja Liza Bojarskaja mängisid Ženja ja Nadja täiskasvanuid lapsi, kes samasugusse olukorda satuvad.

Pole siiski päris kindel, kas Bostonis filmitud USA uusversioon lähiajal ekraanile jõuab - IMDB.comi andmeil on selle staatus „post-production“ ning treilerit pole veel ilmunud.