Foto: VIDA PRESS
Inimesed
22. detsember 2021, 10:45

„Seksi ja linna“ näitlejannad tegid Bigi vägistamissüüdistuste asjus avalduse (6)

„Seksi ja linna“ näitlejannad Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis tegid avalduse seoses kolme vägistamissüüdistusega oma kolleegi Chris Nothi aadressil.

Carrie (Parker) abikaasat Mr Bigi kehastav Noth (67) lõi kaasa „Seksi ja linna“ järje „And Just Like That“ esimeses osas. Nüüdseks on juba kolm naist kirjeldanud, kuidas Bigi osatäitja – kahe lapsega pereisa – on neid seksuaalselt kuritarvitanud. Nixon, Parker ja Davis kinnitavad sotsiaalmeediasse postitatud avaldusel, et toetavad Nothi väidetavaid ohvreid.

„Kurvastasime väga, kuuldes Chris Nothi vastu esitatud väiteid. Toetame naisi, kes on esile astunud ja oma valulisi üleelamisi avalikkusega jaganud. Teame, et see on kindlasti väga raske, ning tunnustame neid,“ vahendab Today.com.

Femalefirsti teatel on Noth seksiskandaali tõttu vallandatud telesarjast „The Equalizer“, kus ta on seni kehastanud CIA agenti William Bishopit. Universal Television ja CBS teatasid ühisavalduses, et Noth uute osade filmimisel ei osale. „Seksi ja linna“ täht on saanud sule sappa ka oma artistiagentuurist, mille hõlma alla ta oli läinud alles kolm kuud tagasi.