„Hommikusöök staariga“ restoranis Brasserie 11. Külaline hüpnotisöör Ants Rootslane.

Õhtulehe horoskoobid
25. detsember 2021, 23:44

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Ants Rootslane: koroonaolukord ei stabiliseeru ka uuel aastal, see on nagu kosmiline kättemaks inimestele (13)

„Põhimõtteliselt, armas teismeline, on kõigis sinu hädades ja probleemides, tõesti absoluutselt kõigis, süüdi sinu f…ng suguvõsa. Nii need, kes elavad, kui ka need, kes on võtnud heaks ammu ära surra, aga oma probleemid, kurat, jätsid sulle siia maa peale lahendada,“ väidab hüpnotisöör ja terapeut Ants Rootslane oma trükisoojas raamatus „Seitsme põlve müsteerium“.

Vaata videot!

„Põhimõtteliselt, armas teismeline, on kõigis sinu hädades ja probleemides, tõesti absoluutselt kõigis, süüdi sinu f…ng suguvõsa. Nii need, kes elavad, kui ka need, kes on võtnud heaks ammu ära surra, aga oma probleemid, kurat, jätsid sulle siia maa peale lahendada,“ väidab hüpnotisöör ja terapeut Ants Rootslane oma trükisoojas raamatus „Seitsme põlve müsteerium“.Vaata videot!

Milline tuleb uus aasta?

Uus aasta tuleb uute võimaluste aasta, aga seda nendele, kes on juba endaga tööd alustanud. Väga protestimeelsete inimeste protestimeelsus süveneb, sest tulevad uued viirusetüved, koroonaolukord ei stabiliseeru ka uuel aastal. Nagu Igor Mang ütles, see on nagu kosmiline kättemaks inimestele.

Edasi lugemiseks: