Alika MilovaFoto: Martin Ahven
Inimesed
17. detsember 2021, 22:30

Alika Milova: „Koolis alandati mind, kuna olen venelane. Superstaarisaate võit aitas mul aga vene perekonnanimest tingitud kompleksidest üle saada.“ (21)

Leida piir hiphopi, souli, funk'i, džässi ja popmuusika vahel, kuid olla oma fännidega endiselt siiras – üsna noorest east hoolimata on Eesti uus superstaar Alika Milova (19) juba tulvil ambitsioone ja uusi ideid. Uurisime lauljatarilt, millele ta soovib oma auhinnaraha kulutada, ning saime ka teada, miks lahkuva aasta Narva kuulsaima artisti vanemad tütre kiitmisega koonerdavad.

Intervjuud, kohtumised muusikutega – see on möödunud nädalavahetusel lauluvõistluse „Eesti otsib superstaari“ võitjaks tulnud Alika Milova uus reaalsus, mida ta naudib. Meie intervjuu päeval on noor artist jalul juba hommikul kella poole viiest. Järgneva ligi 12 tunni jooksul jõudis Alika koos Universal Musicu esindajaga külastada Raadio Elmari stuudiot Tartus ning osaleda telesaate „Õhtu“ salvestusel. Lauljatar tuleb meie kohtumisele, täis tarmukust ning valmis jagama lauluvõistlusel saadud kogemusi ja emotsioone, aga ka rääkima oma mitte alati siledast teest kuulsusele.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99