Puuduta mind
31. detsember 2021, 14:19

Muuda oma elu loogilisest maagiliseks valguse- ja varjuarhetüüpe tundma õppides

„PUUDUTA MIND“ 216. SAADE | Eva Lepik õpetab, kuidas vabaneda foobiatest lihtsa koputamistehnika abil

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on emotsionaalse vabaduse tehnika treener Eva Lepik.

Eva tutvustab saates põnevat koputamistehnikat. Lihtsa meetodiga nagu koputamine võib lahti saada seljavalust, lennuhirmust või isegi ohatisest. Tema ise sai näiteks jagu ämblikufoobiast vaid ühe juhusliku koputamisseansiga. Saates räägime ka sellisest mõistest nagu Vari ja meis peidus olevatest valguse- ja varjuarhetüüpidest. Mida nad meiega teha võivad ja kuidas need enda kasuks tööle panna?

Vaata täpsemalt videost!

Emotsionaalse vabaduse tehnika treener Eva Lepik tutvustab saates põnevat koputamistehnikat. Lihtsa meetodiga nagu koputamine võib lahti saada seljavalust, lennuhirmust või isegi ohatisest. Tema ise sai näiteks jagu ämblikufoobiast vaid ühe juhusliku koputamisseansiga.

Saates räägime ka sellisest mõistest nagu Vari ja meis peidus olevatest valguse- ja varjuarhetüüpidest. Mida nad meiega teha võivad ja kuidas need enda kasuks tööle panna? Kas teadsid, et meie sees võivad olla peidus arhetüübid nagu Armastaja, Valitseja, Sõdalane ja Maag/Narr, Prostituut ja Laps.

Tegelikult on arhetüüpe 200 ringis, aga asja lihtsustamiseks on välja toodud kaheksa baasarheotüüpi. Neli varjuarhetüüpi ja neli valgusarhetüüpi. Esimene varjuarhetüüp on Prostituut, teine Laps, kolmas Ohver ja neljas Saboteerija. Viimase puhul on tegu kõige keerulisema tegelasega, sest ta on emotsioonitu. Valgusearhetüübid on Armastaja, Valitseja, Sõdalane ja Maag. Räägimegi nende arhetüüpide olemusest ja mida need võivad inimese elus korda saata.

Vaata täpsemalt videost!

Edasi lugemiseks: