Inimesed

Mure korral helista Ohvriabi kriisitelefonile 116006 

JALAMATIST ENNAST ARMASTAVAKS JUMALANNAKS! Energiaterapeut Laura Valk: kartsin üksi olemist ja armastusest ilmajäämist. Isegi kui see väljendus koduvägivallas (4)

LISA KOMMENTAAR

Artikli lugeja19. detsember 2021, 13:46
Terapeudiks õpitakse koolis pikki aastaid. On väga oluline ja tänuväärt,kui inimene endaga tegeleb,kuid ennast terapeudiks nimetada ei ole õige,kui ollakse veel ise õpilase rollis. Arstiks õpitakse ka ikka arstiteaduskonnas,mitte raamatuid lugedes ja arste külastades. Algus on kiiduväärt,kuid olgem terminites täpsed.
NaCl18. detsember 2021, 01:44
Inimese mõtlemise ja harjumuste muutmine on ikka väga pikk protsess, pakun et selleks läheb aastaid. See, et sa loed mingeid raamatud, painutad end joogamatil U-täheks, teed a la 5 jutu/enesemõistmise seanssi ja oledki uus inimene, nii lihtne see ka pole. See, mis on sinusse kinnitunud aastakümnete jooksul, ei kao sinust 2-3 kuuga.
Juksus17. detsember 2021, 17:55
Njah see "energiaterapeut" kõlab samamoodi nagu nende kristallimüüjate haridustasemed ja ametinimetused...... Ehk siis särav nimi aga sisu tavaline.....
Pauka17. detsember 2021, 17:54
Kipub rohkem reklaam oma teenustele kui tõsine asi olevat..... Ei tule alati kahe samasuguse hingega inimese kokkulaskmisel tülisid ja kismat. Tülid tulevad siis kui enda ego hakkab teisele ütlema kuidas ta peab olema.....