Foto: Martin Ahven
Inimesed
5. detsember 2021, 22:30

Juhan Paadam: professionaalsusega hiilgasid Anna Sahlene, Lauri Pihlap ning saatejuhid

Olavi Pihlamägi: „Sedavõrd puhast eurolugu kui Anna Sahlene’il pole „Eesti laulul“ pikka aega olnud. Kahjuks oli see veidi ettearvatav ja ehk vanamoelinegi.“ (7)

„Lootsin, et see läbinisti ingliskeelsete laulude voor on ehk tummisem eelmistest, kuid paraku pole supipoti põhjast veel rammusamad tükid kulbile sattunud,“ lausub Eurovisioni-ekspert Olavi Pihlamägi pärast „Eesti laulu“ kolmandat veerandfinaali pettunult. „Ehk viimane veerandfinaali voor annab lootust? Muide, ma nägin unes, et neljandas veerandfinaalis kohtan taas Sven Lõhmust.“ Pihlamägi unenägu võib juhtumisi ka täide minna, sest Lõhmusel on koroonapauside aegu erakordselt jõuline loomepalang tekkinud.

„Kui Sven Lõhmus pärast „Verona“ fiaskot 2017. aastal julges taas „Eesti laulule“ tulla, siis oli enam kui kindel, et eelvoorust ta end edasi rebib, kaaslaseks seekord Elina Nechayeva,“ tunnustab Pihlamägi Lõhmuse-Nechayeva poolfinaali jõudnud lugu „Remedy“. „Kõigepealt haaras Jordaanias filmitud video oma suurejoonelisusega, siis mittetavapärane Lõhmuse helikeel ja tulemus oligi korralik! Laul kulges heas sisemises liikumises ning vürtsi lisasid õiges kohas Elina hääle kõrged noodid, mida polnud üleliia palju, sest neid oleme juba piisavalt kuulnud ja vähemalt eestlases see enam vau-efekti ei tekita. Publiku hääled kogunesid igati õigustatult.“

Edasi lugemiseks: