„Puuduta mind“ - saatekülaline Teele Viira; saatejuhid Anu Saagim, Dali Getter Karat

ÕL TV | Õhtuleht
24. detsember 2021, 11:15

Kui sa tahad teada kui valgustunud ja vaimne sa oled, siis mine pühadeks koju.

„PUUDUTA MIND“ 215. SAADE | Teele Viira uute tuulte pöörises: mingil hetkel sai mul mõõt täis, tahan elada täiesti tavalist elu!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on laulja, ema ja nüüd ka konstellöör Teele Viira (33).

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on laulja, ema ja nüüd ka konstellöör Teele Viira (33).Vaata videot!

Teele, pole sinust ammu kuulnud, millega viimasel ajal tegelenud oled?

Kõige olulisem roll on hetkel ema roll. Kindlasti ka laulja roll on mul alati olemas olnud, aga ma pole tahtnud väga palju pildis olla. Viimane on minu teadlik otsus. Valin intervjuusid või koostööpakkumisi tunde järg. Kuid minu elus on tõesti ka üks uus põnev roll - see on konstellööri roll.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99