Film

ARVUSTUS | Kodumaine komöödia „Jahihooaeg“ tõestab, et Eestis on kuratlikult head naisnäitlejad, aga... (6)

LISA KOMMENTAAR

need 4. detsember 2021, 12:26
mõttetud tobedad pausid ja silmade punnitamised on minu jaoks kõige lõbusamad hetked, suu venib alati kõrvuni.
Minul on küll3. detsember 2021, 22:42
piinlik vaadata neid viimase 20 aasta jooksul toodetud filme, just järjest ja järjest korduvate näitlejate poolt esitatavate pauside, kordamiste, silmade punnitamise ja aega täitvate ohkamistega. No ei ole enam isiksusi, loomupäraseid andekusi! Madal, seltsimehed!
Pläma3. detsember 2021, 12:45
Lapsikused ei ole naljad Eestis ei osata Enam filme teha A ega venemaal ameerikaski . Tänapäeva filmid on nii tühjad pealiskaudsed ,rohkem Tegeliku elu Võtkem või praegust õnne13täielikokse Vanad osad ja praegused Kui sellelvstenaristil oleks mõistuspeas tagandaks ta ennast sellest ja laseks mõnel teisel proovida🙄
ilmselgelt sina stsenaristiks ei kõlba3. detsember 2021, 13:45
Kui oled nii kõva kuju, et teiste mõistust osatad, siis võiksid ju vähemalt sellekski võimeline olla, et oma kirjatükikese ilma eesti keelt solkimata valmis kribada.
3. detsember 2021, 12:30
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Andres3. detsember 2021, 13:09
Kui sellised tilulilud nagu Klassikokkutulekud ja see üllitis, millele kindlasti ka järjed vorbitakse on eesti parimad filmid, siis... Äkki igasugused jahid Venemaa moodi on ka nende lagi? Labasuse lagi küll.
to andres5. detsember 2021, 09:52
aga sa vaata siis neid oma surmafilme, kes sind keeland on . mis sa arvad, et ma sinu arvamuse järgi valin mida vaatan vä ? "tark" eesti mees :) :) :) tehke kõik mis mina öelnud olen ja mida mina luban . sõida seenele .