Foto: @britneyspears/Instagram
Inimesed
2. detsember 2021, 11:55

Britney Spears 40: lauljanna rõõmustab, et uued ravimid mõjuvad

Täna 40 aasta juubelit tähistav Britney Spears sõitis koos oma peigmehe Sam Asghariga tähtsa verstaposti puhul välisreisile. Enne seda oli ta avaldanud sotsiaalmeedias tänutunnet, et sai viimaks ometi õiged ravimid.

Spears postitas Instagrami mitu videot, kus ta koos Samiga (27) lennukitrepil õrnutseb. „Oh milline rõõm. Oleme koos kihlatuga väga elevil, et me minema sõidame … nagu näete, ei kaalu ma 800 naela [u 360 kilo], nagu paparatsofotod väidavad. Olen trenni teinud ja kõik on päris!“ kinnitas superstaar.

Novembri keskel pääses Britney kohtu otsusel 13 aastat kestnud eestkoste alt. Paari päeva taguses postituses õhkas Spears, et saabunud on viimaks aeg, mil ta saab oma tahtmist mööda elada. Ta lisas, et sai kuu aega tagasi viimaks õiged ravimid. „Kurat, ma suudan lausa palvetada! Nii hea on siin olla!“

Lauljanna avaldas lootust, et kui ta piisavalt palju palvetab, võib kolme kuu pärast tema jaoks nihe saabuda. Jäi mulje, et jutt käib vaimsest tervisest. Millise diagnoosi alusel Spears 13 aastat oma isa Jamie ja mitme ametiisiku eestkoste all oli, pole endiselt teada.