KARM KONKURENTS: Marco Tasane ja Justin McNairn ei jõudnud koostööni kunagi.

Foto: Kollaaž (2 × Martin Ahven)
Inimesed
2. detsember 2021, 15:03

KONKURENT LÄINUD! Marco Tasane: Austraalia strippar võdistas siin oma vändaga, see oli daamide jaoks šokk! Mina hoian ikka stringid jalas (6)

Meesstripparid tulevad, välgutavad seksikat ihu, ja lähevad, aga legendaarse Tartu puusahööritaja Marco Tasase vastu ei näi keegi isegi mitte võluvitsaga saavat. Marco oli, on ja jääb. Miks? „Arvan, et süüdi on minu isikupära ja distsipliin – ma ei anna alla,“ leiab Maarjamaa meesstripparite kroonimata kuningas ise.

„Kas ma end tegelikult üldse päris strippariks nimetada saan,“ mõtiskleb Marco naeruga võideldes. Samal ajal kõnnib ta mööda lumist Emajõe Ateenat koju, ta tuli just jõusaalist ihu trimmimast. „Ma olen universaalne! Kuna tulen regulaarselt muusikavideotega välja, siis olen pidevalt pildis. Mõned kliendid, kes mind viis aastat tagasi tellisid, ja on vahepeal Eestist välismaale põgenenud, pole teadlikud, kas veel tegutsen, ja ikka aeg-ajalt kirjutavad, kas olen veel vormis ja käin väljas. Muidugi olen ja käin! Arvan, et süüdi on minu isikupära ja distsipliin – ma ei anna alla. Ka etikett, sest olen viisakas inimene, kes ei tarvita alkoholi ega narkootikume. Kui mul oleks need asjad mängus, siis mine tea, mis oleksin teinud.“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99