UUE ELU KÜNNISEL: Britney Spears (pildil kolm aastat tagasi oma Las Vegase kontserdisarja välja kuulutamas) pole üle tosina aasta tohtinud ise oma elu üle otsustada. Ta on tunnistanud, et tunneb tuleviku ees hirmu. „Kardan vigu teha.“Foto: Vida Press
Inimesed
2. detsember 2021, 00:00

Täna saab 40aastaseks hiljuti isa eestkoste alt vabastatud Britney Spears

Kas Britney Spears suudab vaba inimese elu elada? (1)

„Britney on tänasest vaba naine, ta on iseseisev naine!“ kuulutas Britney Spearsi advokaat Mathew Rosengart 12. novembril, kui Los Angelese kohtunik oli vabastanud superstaari 13 aastat kestnud eestkoste alt. Mis aga edasi? Kas Britney pühendub armastusele või karjäärile – või asub kohtuvõitlusse isa ja emaga, keda ta süüdistab oma elu hävitamises? On ta üldse suuteline vaba naise eluks?

Britney Spearsile uue elu kinkinud kohtuistung kestis vaid 31 minutit. Los Angelese maakonna ülemkohtu kohtunik Brenda Penny kuulutas, et kohtu hinnangul pole Britney Jean Spearsi eestkoste all olek enam vajalik. Psühhiaatrilist ekspertiisi lauljannale selle otsuse langetamise eel enam ei tehtud. 13 pikka aastat otsustas Britney isa Jamie Spears, kellega tema kuulus tütar suhelda võib, milliseid ravimeid võtma peab ja kuidas oma raha – lauljanna varandust hinnatakse 60 miljonile dollarile – kulutada tohib. Nüüd, 40aastaselt, võib Britney Spears – kahe teismelise poja ema – taas oma elu üle ise otsuseid langetada.

Edasi lugemiseks: