Blogija Triinu Liis Epneri esmakohtumine Austraaliast pärit kallima Justin McNairniga oli tundeküllane. Hiljem kiskusid asjad aga õige kiiva.

Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
1. detsember 2021, 13:12

UUS TÜLIÕUN! Justin McNairn: lahutuse korral peame ühisvara jagama. Triinu Liisi sõbranna: mikrouun oli ainus asi, mille mees abielu jooksul ostis (15)

„Usun, et Triinu Liisil on aeg lõplikult otsustada, mida ta tahab, ning kas need artiklid tähendavad, et ta soovib lahutust, ja kui jah, siis kelle poole peaksin pöörduma meie ühisvara jagamiseks,“ mõtiskleb vägivallasüüdistused kaela saanud Justin McNairn teisipäeva hilisõhtul tehtud avalduses. Triinu Liis ei kommenteeri, kas abielulahutus on päevakorras. Kuid tema sõbranna, ajakirjanik Anna-Maria Veidemann-Makko sõnul on mikrolaineahi see ainus asi, mille Justin abielu jooksul paari ühisesse koju soetas.

„Kodu oli alles, härra oli kõik oma asjad kaasa pakkinud, kaasa arvatud mikrolaineahju – ainukese eseme, mis oli abielu jooksul tema poolt soetatud. See oli stepslist välja tõmmatud ja minema viidud,“ edastas Veidemann-Makko esmaspäeval „Seitsmestes“, mida peidupaigast koju läinud Triinu Liis oli talle rääkinud.

Edasi lugemiseks: