„VALGUS“: Eesti rahvusmeeskoori esituses ja Rasmus Erismaa juhatusel kõlanud hitt „Valgus“ pani kontserdile võimsa punkti. Pildil RAMi ees laval laulja Freddy Tomingas ja kitarrist Erki Sepp.

Foto: Teet Malsroos
Inimesed
29. november 2021, 21:21

Gunnar Grapsi mälestuskontsert tõestas, et raudmehe looming sobib ka laulupeole

Mida küll mõtleb seal üleval pilvepiiril Gunnar Graps, kui kuuleb oma „Raudmeest“ Eesti  rahvusmeeskoori esituses? Umbes nii võisid paljud pühapäeva õhtul Alexela kontserdimajja Gunnar Graps 70. sünniaastapäeva mälestuskontserdile tulnud endalt küsida. Sest RAMi versioon ühest laulja tuntumast loost oli kindlasti kontserdi üheks kõrghetkeks.

„Nüüd me käivitame imeliku masina. Gaas põhja, võib tantsida,“ ärgitas Ivo Linna publikut, juhatades sisse esimesena lavale astunud ansambli Mikronid. Aga kuidas sa ikka tantsid, kui on täismaja ja kitsad pingivahed ning oled üle keskea ja maskis niigi raske hingata. Siiski tuleb rahva kiituseks öelda, et mida lugu edasi, seda tulisemaks läksid aplausid ning pärast vaheaega tegid nii mõnedki daamid ja härrad saali seinte ääres tantsukaari. Ja lõpuloo ajal seisis juba kogu saal püsti.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99