Inimesed

ÕL VIDEO | Staarisaates kolmanda koha pälvinud Maribel: kasvasin selle aja jooksul tohutult (6)

LISA KOMMENTAAR

paneb imestama29. november 2021, 15:19
et küll meie arvustajad on ikka kõik absoluutse kuulmisega... . muideks, on meil üks helilooja kellel on ka absoluutne kuulmine ja seda tõsiselt, ilma sarkasmita öeldud, ja ta ei pea üldse viisi-- häälepaelad lihtsalt veavad alt ja ka suurtel lauljatel võib olla nii , et häälepaelad mingil põhjusel mingil hetkel ei kuula sõna. selleks peabki harjutama ja õppima ja neid pidevalt treenima. meie osavõtjad konkursist olid ju kõik alles algajad ja eriti Maribel- miks nõuda neilt võimatut...seda näitab aeg, kes meil tõeliselt superstaariks saab. Eelmist võitjat mina ei mäletagi ja neid eelmisi ka
Keegi ei nõua talt võimatut30. november 2021, 21:03
Sel lihtsal põhjusel, et keegi pole teda saatesse saatnud. Kuulajad lihtsalt avaldavad arvamust ja keegi siin pole midagi halvasti tema kohta öelnud, aga et tal viisipidamisega raskusi on, sellest on paljud aru saanud. Ega siis keegi ei arva, et ta lootusetu on ja oma enesekindlusega võib temast veel staar saada. Pole ka mitmed tuntud lauljad väga säravad tähed. P.S. Ka mina tean professionaalset absoluutse kuulmisega muusikut, kes ise üldse viisi ei pea.
hiiuvana29. november 2021, 12:39
Edasi said need kes pidid saama, sellel lauljal nats must intonatsioon. Laval oleku õppis ära küll. Kui viisipidamisega ka sõbraks saab, võib veel ka sellest düdrukust asja saada. Teised düdrukud olid ikka peajagu üle. Seekord, meeldis Wanda fääga.
Kasvas küll29. november 2021, 04:44
Algul laulis täitsa noodist mööda, lõpupoole peaaegu sai pihta, aga puhtalt ikka ei laulnud. Võib-olla saab asja, kui tööd teeb kõvasti. Ei tea muidugi, kas tal endal absoluutset kuulmist on või ei saa aru, et viisipidamisega raskusi on.
Noh29. november 2021, 10:44
Lemsalu ka ei oska laulda. Aga ilus on.:D
no 29. november 2021, 15:23
hea relatiivne kuulmine on palju parem kui absoluutne mõnel puhul.Maribellil oli lihtsalt esimene laul sobimatu tema jaoks. teine laul Birgitiga oli väga hea ja puhas.