„Hommikusöök staariga“ – saatekülaline muusik Pluuto (Henry Orlov) lokaalis Must Puudel; saatejuht Anu Saagim, kohviku juhataja Kaisa Erm.

ÕL TV | Õhtuleht
15. detsember 2021, 18:22

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Pluuto: mõmisen 90. eluaastani, pole probleemi!

Minu hommikusöögi külaliseks kohvikus Must Puudel oli seekord filminäitleja, räppar, laulja, laulukirjutaja ja produtsent Henry Orlov (19), esinejanimega Pluuto. Kaunistasime noore andeka artistiga piparkooke ja rääkisime elu põnevatest keerdkäikudest.

Vaata videot!

Minu hommikusöögi külaliseks kohvikus Must Puudel oli seekord filminäitleja, räppar, laulja, laulukirjutaja ja produtsent Henry Orlov (19), esinejanimega Pluuto. Kaunistasime noore andeka artistiga piparkooke ja rääkisime elu põnevatest keerdkäikudest.Vaata videot!

Pluuto avaldas oma esimese miksteibi 2018. aasta sügisel, mille singel „Mõtetes“ kogus kiiresti populaarsust ja kujunes „uue räpi“ üheks olulisemaks lauluks. Tollal kõigest 15aastane Henry oli Eesti muusikatööstuses kuum nimi ja temaga lepingut ihkasid kõik Eesti suurimad plaadifirmad. Esimene pakutud leping osutus tema jaoks nii „red flag'iks“, et artist ei vaevunud isegi teiste plaadifirmade lepinguid avama.

2019. aasta algus oli Pluutole väga viljakas, 1. veebruaril avaldas ta koostöös 5miinusega laulu "Tsirkus“, mis oli kaks kuud kuulatuim laul riigis, kuniks Pluuto avaldas nubluga singli “Mesimagus", mis võttis Tsirkuselt esikoha üle ja oli paar nädalat populaarseim laul Eestis.

Edasi lugemiseks: