Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi ja terapeut Dali Getter Karati seekordseks külaliseks on Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovis“ kuuendaks jäänud ravitseja Antonina.

Video: Hannes Dreimanis
Puuduta mind
16. detsember 2021, 13:19

„PUUDUTA MIND“ 214. SAADE | Ravitseja Antonina: kõige jubedam oli, kui ühe seansi ajal vaatasid patsiendi seest mulle vastu maod (10)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovis“ kuuendaks jäänud ravitseja Antonina (74).

Ravitseja näitab saates lihtsat rituaali, kuidas saate end kaitsta halbade inimeste ja neist voolavate energiate eest. Samuti head nippi, kuidas võimuka bossiga hakkama saada. Kuidas õhtuti, enne magamaminekut, ennast halvast energiast puhastada ja palju muud põnevat.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Terapeut Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovis“ kuuendaks jäänud ravitseja Antonina (74).Ravitseja näitab saates lihtsat rituaali, kuidas saate end kaitsta halbade inimeste ja neist voolavate energiate eest. Samuti head nippi, kuidas võimuka bossiga hakkama saada. Kuidas õhtuti, enne magamaminekut, ennast halvast energiast puhastada ja palju muud põnevat.Vaata videot!

Eesti tervendaja Antonina Kersna pani end möödunud aastal proovile Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovis“. Varem on seal häid tulemusi teinud Marilyn Kerro, kes on kahel korral jäänud teiseks. Antonina pääses 21. hooajal kuue parima nõia sekka. Saate võitis Oleg, kes on varem võitjaks tulnud Aleksander Šepsi vend. 2016. aastal osales Antonina ka „Eesti selgeltnägijate tuleproovis“, kus ta kahjuks võidukarikat koju ei viinud – ta sai teise koha. Ka Antonina tütar Sirje Lindoja on ravitseja.

Antonina sündis Võrus, kasvas üles Pihkvamaal ja elas pikka aega Kohilas. Ta on lõpetanud Väimela sovhoostehnikumi zootehnikuna. Üksi on tubli naine üles kasvatanud neli last. Praegu töötab ta massööri ja ravitsejana.

Edasi lugemiseks: