Tahad maailma päästa, söö rohkem taimetoitu. Meki Eestimaist liharooga milles pole grammigi liha. Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse ja start-up ettevõtte Vegestar koostöös on valminud ideaalne lihaasendaja.

Foto: Maksim Toome
Anu Saagim 27. november 2021 18:04

Pühadeajal ei saa üle ega ümber lookas jõululauast. Joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik annab nõu, mida peaks jõululaua katmisel vältima ning milliseid toiduaineid eelistada, et kõigil oleks peale einestamist kergem olla.

Toitumine mõjutab energiataset kogu päeva vältel ning unekvaliteeti öösel

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad