Rauno ja Meelis

Foto: Erakogu/Facebook.com/raunomarks
Inimesed
23. november 2021, 15:33

Rauno Märks selgitab, miks raadiohääl Meelis Tõrv meie seast nii noorelt lahkus

Eelmisel nädalavahetusel tuli avalikuks uudis, et ootamatu terviserikke tagajärjel suri Rock FM saatejuht Meelis Tõrv. „Kaotasin ootamatult nädalavahetusel hea sõbra ja kolleegi Tõrvikmehe,“ kirjutab raadiosaatejuht Rauno Märks sotsiaalmeedias. Ühtlasi paljastab Märks, miks raadiohääl meie seast nii noorelt lahkus.

Rauno sõnul innustas Meelise heas mõttes pohhuism ka teda oma mõtteid julgemalt eetris edastama ja Meelise hommikused huumoritervitused kohvimasina juures andsid energiat raskel varahommikusel ajal.

„Kuhu nii kiire, Tõrv? Uskumatu, et teineteise nägemisel üle koridori kõlav sürrealistlik hõige „Rauno!“ enam ei kostu! Sa maksid karmi hinda, aga mulle jääd sa meelde inimesena, kes elas hetkes ja täiega! Aitäh sulle Meelis koosoldud aja eest! Puhka rahus! Sügav kaastunne perele ja Rock FM tiimile!“ lisab Rauno järelehüüdes.

Raadiohääle ootamatu surm tekitas aga küsimusi koroonaskeptik Meeli Lepsonis. „Veel üks süsti ohver. Palun aidake ära lõpetada see eestlaste genotsiid,“ kirjutab Lepson postituse all.

Rauno aga kummutab selle valeinfo koheselt. „Meelis ei olnud süsti ohver. Tal oli pärilik südame probleem,“ sõnab ta.