Lady Gaga 18. novembril filmi Los Angelese esilinastusel.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. november 2021, 11:00

Lady Gaga pugis süsivesikuid, et end uue filmirolli jaoks ümaramaks süüa (1)

Lady Gaga pidi oma uue filmi „House of Gucci“ ehk „Gucci tragöödia“ jaoks üheksa kuud itaalia aktsenti treenima, kuid ka kaalus juurde võtma.

12kordne Grammy laureaat (35) kehastab järgmisel nädalal Eesti kinodesse jõudvas Ridley Scotti filmis tagasihoidlikest oludest pärit Patrizia Reggianit, kes abiellub Gucci moedünastia liikme Maurizio Gucciga, kuid laseb ta pärast abielu purunemist tappa. Gaga – õige nimi Stefani Germanotta – on küll Itaalia juurtega, kuid pidi itaalia aktsenti kõvasti treenima. Ta rääkis üheksa kuud järjest nimme itaaliapärase tooniga.

Sama pühendunult sukeldus lauljanna oma esivanemate pärandisse ja Itaalia köögikunsti. „Panime lauale nii palju toitu kui võimalik, tähistamaks kõva töörügamise tulemusel saabunud õnne.“ Kehastamaks Musta Lesena tuntud Itaalia seltskonnadaami, lubas Gaga endale ohtralt süsivesikuid - pastat ja saia.

Lauljanna elas rolli nii sisse, et tal oli raskusi sellest väljatulekuga. „Olin kas hotellitoas ja elasin-kõnelesin Reggianina või siis võtteplatsil temana elades ja kõneldes.“