Mel Gibson

Foto: Reuters / Scanpix
Film
16. november 2021, 14:51

KOHE NÄHA, ET VANAD SÕBRAD: Mel Gibson ja „Surmarelva“ filmiseeria on peagi taas koos? (1)

Skandaalne Hollyowoodi staar Mel Gibson võib tulevikus naasta populaarse märulifilmide seeria „Surmarelv“ juurde. Sarja viiendas osas ei pruugi ta aga piirduda vaid kaamera ees olemisega.

Nimelt kirjutab Variety, et Gibsonist võib saada ka linateose režissöör. Seeria senine lavastaja Richard Donner suri käesoleva aasta juulikuus. Enne lahkumist olla ta aga Gibsonile mõista andnud, et just too võiks lavastaja teatepulga enda kätte haarata.

„Ta töötas stsenaariumi kallal ja jõudis sellega päris kaugele. Ühel päeval ütles ta mulle: „Kuule, poiss, kui ma sussid püsti viskan, teed seda sina.“ Ja ma vastasin: „Ole vait,““ ütles Gibson. Kui Donner suri, ei osanud Gibson tema viimase soovi kohta midagi arvata. Donner oli aga sellest rääkinud juba nii oma naisele kui ka stuudiole ja produtsendile. „Niisiis, ma lavastan viiendat,“ lubas Gibson.

Kas „Surmarelv 5“ ka reaalsuseks saab, on juba eraldi teema. Pole ennekuulmatu, et plaanid erinevatel põhjustel soiku jäävad.

„Surmarelva“ seerias on seni ilmunud neli filmi. Aastatel 2016-2019 jooksis ka telesari, mille keskmes filmide peategelaste noored versioonid.