Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Müstika
15. november 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 16. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oska avanevaid võimalusi hinnata ja haara neist kahe käega kinni, iga päev juba niisuguseid asju ei juhtu! Tegutsemiseks on aega loetud tunnid, ole kiire ja julge.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui tahad millegi uuega hoogsalt alustada, pole enam mingit mõtet pikalt mõelda ja mökutada – haara härjal juba hommikutundidel kõvasti sarvist!

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled palju tööd teinud ja vaeva näinud. Juhul, kui teised seda nüüd märkavad ja tunnustavad, saad palju jõudu edasi liikumiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kohustused jäävad tagaplaanile, kui vähegi võimalik, suudad nii mõnegi tööasja nutikalt kellegi teise kaela ajada. Pärast aga oled hädas märgates, et sa ei kontrolli enam olukorda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Liigu inimeste hulgas, naerata ja ole uuele avatud – see, mida vajad, tuleb ise sinu juurde! Võimalusi on nii armusuhete kui ka äriliselt kasulike sidemete sõlmimiseks.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled küll loomulult kriitiline ja kõhklev, nüüd aga pead tõdema, et kui tahta, pole tegelikult mitte miski võimatu. Energiatase on kõrge, näed oma eesmärke selgelt.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Üksindust talud halvasti, tahad olla inimeste hulgas, vajad, et sind mõistetaks ja toetataks. Oled ka ise empaatiline ja abivalmis, mõistad ka niisuguste inimeste probleeme, kes on sinust väga erinevad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sul on vastaseid, vahest ehk vaenlasigi. Sinu praeguseid edusamme nähes ja mõistes, kui palju sul on jõudu, kaaslasi ja toetajaid, on nad sunnitud taanduma.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tänased taevaseisud annavad sulle energiat ja tahet tegutseda. Eriti rahuldust pakkuv on see, kui korraldad midagi sõpradega koos.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Allaandja tüüp pole sa kaugeltki mitte, siiski on ka sinu elus võitlusi, mis tunduvad lõputuna – näed palju vaeva ja saavutad positsioone, siis aga kaovad need taas märkamatult käest...

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Juhuslikke põnevaid kohtumisi ja üllatuslikke inimesi võib aeg su ellu tuua, kas aga suudad selle kõige juures arvestada, et sa kellelegi ülekohtuselt haiget ei tee?

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Meeleolu kisub romantiliseks ja unistavaks. Sinu praegused unistused võivad aga üsnagi kergesti reaalsuseks saada – suhete arendamine edeneb kiirelt ja libedalt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Päikese ja Pluuto sekstiil annab algavasse aastaringi kaasa tugeva energialaengu. Lähed julgelt elule vastu – tahtejõudu on palju, vaim on valmis ka suuremateks muudatusteks. Saad edukalt hakkama pahedest vabanemisega ja uute ettevõtmiste alustamisega. Koostöö heade kaaslastega tagab edu.