Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Müstika
14. november 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 15. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Asjad ei suju sinu plaanide kohaselt. Oled ehk sunnitud mingist toredast ettevõtmisest ootamatult tekkivate kohustuste pärast loobuma.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Pea meeles, et heaga saab paljutki kergemini kui kurjaga. Enda tahtmise toore jõuga läbi surumine on äärmuslik võte, mille rakendamiseks praegu põhjust pole.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Meeled on avatud, intuitsioon tugev, samas suudad ka kenasti kainelt mõelda. Võimalik, et oma unenägusid analüüsides saad vastuse küsimusele või suuniseid edasiseks tegutsemiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tegutsed pigem emotsioonide ajel, mõtted on hajevil. Kipud oma võimeid ja võimalusi üle hindama, näed peamiselt seda, mida näha tahad, jättes mõndagi olulist kahe silma vahele.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Raske on mõtteid koondada, saati neid siis tegevusse rakendada. Oled kannatamatu ja tahaksid tegutseda, aga raske on otsustada, millest alustama peaksid.

Neitsi

23. august – 22. september

Lihtne on võõrastegagi ühist keelt leida, uued tutvused tekivad justkui möödaminnes. Pöörad oma välimusele tähelepanu ja naudid, kui sulle komplimente tehakse või järele vaadatakse.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Hea on ennast analüüsida, mõelda, millised on su sisemised soovid ja vajadused. Lähtud oma sisetundest, teiste arvamus ei ole sulle tähtis, kriitika jookseb mööda külgi maha.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Päikese ja Jupiteri kvadraadi mõjul on küllaga enesekindlust ja julget pealehakkamist. Samas valitseb mõningane oht liialdustesse laskuda.

Ambur

22. november – 21. detsember

Küllaltki lihtne on end emotsionaalselt tasakaalus hoida. Oled endas kindel, tunned, et oled enda ette seadnud just õiged eesmärgid. Mõtetega oled tulevikutegemiste juures.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Elu võib üksjagu üllatusi tuua. Oluline on infot, mis sinuni jõuab, targalt selekteerida, saada aru, mis on oluline, mis aga mitte. Ära lase kõnekaid vihjeid kõrvust mööda!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Pilk on tulevikku suunatud. Otsid võimalusi, kuidas ennast arendada, mingi täiesti uus valdkond hakkab sulle ehk huvi pakkuma. Võid avastada enda juures varjatud ande.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Elu sunnib sind mõtlema tõsistel teemadel – tuleb analüüsida nii mõnegi aset leidnud olukorra tagamaid ning esmapilgul varjule jäävaid põhjusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastaringil on sul lihtne teiste inimestega koostööd teha ning luua nii isiklikke kui ka ärisuhteid. Oskad oma andeid esile tuua, juba esmakohtumisel meeldivalt silma jääda. Kui oled lapsevanema rollis, jagub sul hoolivust ja taktitunnet, et järeltulijaile mistahes muredes toeks olla.