LEIDIS VIIMAKS OMETI ÕNNE: Paris Hilton ja Carter Reum novembri algul Gucci moemaja korraldatud filmigalal.Foto: Vida Press
Inimesed
14. november 2021, 20:00

Paris Hiltoni pulmad kestsid kolm päeva

Hiltoni hotelliketi pärija Paris Hilton abiellus neljapäeval oma kadunud vanaisa Bel-Airi häärberis ärimees Carter Reumiga. Pidustused olid glamuursed, staariderohked ja ekstravagantsed – pulmapidu kestis kokku kolm päeva.

Reality-tähel, ettevõtjal, seltskonnastaaril ja DJ-l Paris Hiltonil on seljataga kolm katkenud kihlust: modell Jason Shaw'ga, kreeka seltskonnastaari ja ärimehe Paris Latsisega ning näitleja Chris Zylkaga. Eelmisel neljapäeval jõudis 40aastane kaunitar viimaks pulmadeni. Paris ja Carter (40) avalikustasid oma armusuhte mullu aprillis. Nad tunnevad teineteist juba 15 aastat, kuid kohtusid uuesti kaks aastat tagasi. Tänavu veebruaris tegi Carter oma südamedaamile abieluettepaneku. Tähtis sündmus leidis aset erasaarel, kus Parise teada pidi toimuma pildistamine. Kuid Carter langes hoopis ühele põlvele ja tegi talle abieluettepaneku. Kihlumisest ja pulmadest valmib doksari „Paris in Love“, mis jõuab eetrisse Peacock TVs.

Edasi lugemiseks: