Vin Diesel ja Dwayne Johnson.

Foto: Vida Press
Film
11. november 2021, 21:19

SÕJAKIRVES MAETAKSE MAHA? Vin Diesel soovib Dwayne Johnsoniga ära leppida

„Mu väike vend Dwayne. On aeg,“ kirjutab filmiseeria „Kiired ja vihased“ staar Vin Diesel Instagramis. Mehed on aastaid tülis olnud, ent nüüd otsib üks osapooltest avalikult lepitust.

Diesel on kuulsa filmisarjaga seotud olnud esimesest episoodist alates. Johnson liitus teistega seeria viiendas osas ning astus üles ka kuuendas, seitsmendas ning kaheksandas episoodis.

Viimases kahes filmis pole Johnsoni karakterit aga näha olnud ning põhjus üpriski lihtne. Nimelt läksid mehed võtete ajal niivõrd korralikult tülli, et edasine koostöö tundus võimatuna. Sestap astus Johnson üles hoopiski seeria kõrvalosas „Hobbs ja Shaw“.

Tundub, et Dieseli jaoks on piisavalt vett merre voolanud. Mees soovib sõjakirve maha matta, et üheskoos veel üks film vaatajateni tuua. „Pärand ootab. Maailm ootab „Fast 10“ finaali. Ma ütlen seda armastusest, aga ära jäta seda frantsiisi ripakile, sul on väga oluline roll täita,“ kirjutab Diesel.

„Nagu sa tead, kutsuvad mu lapsed sind onu Dwayne'iks. Mitte ükski püha ei möödu ilma, et te ei saadaks üksteisele häid soove. Ent aeg on käes.“

„Kiired ja vihased 10“ peaks jääma filmiseeria viimaseks episoodiks. Kuuldavasti jõuab see meieni kahes osas, esimene neist peaks ilmuma 2023. aasta kevadel.