Simone Viidas: treenides tuleb rõhku panna ka oma vaimsele tervisele.

Foto: Erakogu
Inimesed
15. november 2021, 17:00

Noor treener Simone Viidas: postitan paljastavaid pilte, sest naise keha on ilus, mitte selleks, et meeste tähelepanu saada

Simone Viidas (21) on oma noore ea kohta saavutanud tõeliselt palju – lisaks kinnisvaraettevõtlusega tegelemisele on ta suur spordifänn, andes ka ise naistele poksitrenne. Küll aga on tema trennid veidi teistsugused: neiu paneb väga suurt rõhku ka vaimsele tervisele, olles selle jaoks loonud isegi spetsiaalse väljakutse.

Viimsi tüdruk Simone oli lapsepõlves väga energiline ja hakkaja, kuid kohati keeruline laps. „Võitlesin teiste heaolu nimel. Kui vanem vend nooremat õde kiusas, läksin temaga alati kaklema,“ meenutab keskmine laps Simone, kes on pärit suguvõsast, kus „põrin“ oleks justkui veres. Tema isapoolne suguvõsa on tihedalt seotud võidusõiduga – vanaisa sõitis söerada, isa ja onud krossi ning vend ringrada. Hetkel personaaltreenerina leiba teeniv tüdruk hakkas 13aastaselt ka ise motospordi vastu huvi tundma. „Nägin, kui palju vanemad mu vennale tähelepanu pöörasid, kui ta ringrada sõitis, ja soovisin sisimas isegi sellist tähelepanu saada,“ räägib tüdruk, kes alustas hobi korras kardirajal ning liikus edasi ringrajale.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99