Kate Bosworth teeb kaasa Tanel Toomi uues filmis „Sentinel“.

Foto: Evan Agostini
Film
11. november 2021, 10:16

FOTO | Hollywoodi näitlejanna Eestist: see riik meenutab ihaldatud muinasjuttu (5)

Tanel Toomi uues filmis „Sentinel“ mängib peaosa USA näitleja Kate Bosworth, kes on Eesti ajaloost ja võlust lummatud. „Eestlased on helded, soojad, lahked ja ausad ning parajalt metsikud,“ kirjeldab näitlejanna.

Kate Bosworth postitas oma sotsiaalmeediasse fotosid Eestist. Näitlejale jättis siin viibimine väga positiivse jälje ja Tallinn meenutab talle justkui muinasjutulinna.

„Maailm on üks maagiline paik. Võimalik, et näeme seda ilu eriti siis, kui silmad on pärani lahti. Piiludes siin iga nurga taha, leiate lummust, ajalugu, võlu. Inimesed on helded, soojad, lahked ja ausad ning parajalt metsikud. Teate, see on naljakas, et me kõik ihaldame muinasjuttu ja just siinse riigi taust peegeldab seda,“ kirjeldab näitlejanna. „Ometi leidsin ma nendel keerulistel munakividel oma jalgealuse.“

Bosworth tänab kõiki inimesi, kes temaga need kuud siin Eestis veetsid. „Aitäh, et olete iga päev mulle naeratuse näole toonud ja südant kaitsnud.“

Naine külastas Eestis viibides näiteks Tallinna vanalinna, restorani Salt ja seikles looduses.

Instagramis on Bosworthil pea miljon jälgijat.

Varasemalt on näitlejanna mänginud filmides nagu „Siiski veel Alice“, „21“, „Superman tuleb tagasi“, „Sinine ahvatlus“ jt.

Tanel Toomi uue filmi „Sentinel“ tegevus toimub keset ookeani asuval valvepostil, kus neli sõdurit peale kaks aastat kestnud valvekorda vahetust ootavad. Kui see aga viibib ja lõpuks kauaoodatud vahetuslaev tühjana ilmub, hakkavad omavahelised pinged tõusma ja olukord kipub kontrolli alt väljuma.

Filmis mängivad lisaks naisele ka Lucien Laviscount („Surmakutsar“, „Love Beats Rhymes“), Martin McCann („Ellujääja“, „71“, „Calibre“) ja Thomas Kretschmann („Pianist“, „King Kong“, „Resident Evil: Apokalüpsis“).

„Sentinel“ linastub 2023. aastal.