ÕL TV | Õhtuleht

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

VIDEOINTERVJUU | Henry Kõrvits: olen oma lastele inspireeriv isa, see tuleb mul hästi välja ja ma olen naljakas ka (4)

LISA KOMMENTAAR

Urmas13. november 2021, 20:02
Khmm? Mulle koerad meeldivad ja nad võivad vabalt restoranis kaasa olla, aga lubada koeral ronida restoranis lauale? See näitab koera peremehe suhtumist teistesse külastajatesse. Kodus palun lubage koeral teha mida tahate, aga avalikus söögikohas võiks ikka mingeid kirjutamata reegleid austada. Kui satun restoranis oma dogiga kõrvallauda, kus õhtustab Henri koos abikaasaga ja siis läheb mu dogi, paneb sõbralikult oma ilast tilkuvad lõuad Henri taldriku äärele ja nõuab pai? Oh sa kukununnu! Henri vist lubab ka ühistranspordis oma nooremal pojal sopaste botastega istmel trampida.
Ruudi13. november 2021, 23:48
Peaasi, et rahal keegi ees ei seisa.
Abagagahaja15. november 2021, 14:06
Millise pildi järgi sa ütled, et koer laua peale on lastud? Ehk pead neid pilte põhjalikumalt veel uurima? Piltidel on selgelt näha, et koera hoitakse lauapeale ronimisest eemale.
Urmas15. november 2021, 21:24
Lausa kaks pilti- ühel istub koer tooli peal ja teisel tagumised jalad toolil ja esikäpad laual. Ja peale seda tuleb mõni musta smokingi või kliediga ja istub sinna koera karvade sisse. Kodus tehku koer mida tahab, las kavõi magab laua peal, aga avalikus söögikohas(restoran?) ei tohiks sellist asja lubada.